Zilver verkopen

Bent u in het bezit van zilveren munten of baren? Of heeft u mogelijks nog zilveren sieraden of een zilver servies liggen waar u graag vanaf wil? Ook in dat geval is het mogelijk om daarvoor een beroep te doen op WatBiedenWij.nl!

 

Zilveren munten verkopen

Het is algemeen bekend dat er in het verleden in Nederland heel wat zilveren munten zijn geslagen. Het gaat daarbij niet alleen om de tientjes, maar ook om bijvoorbeeld de rijksdaalders evenals de 50 gulden stukken en ga zo maar door. Het is op vandaag niet langer mogelijk om deze munten in te leveren bij de bank. Dat gezegd zijnde is het wel mogelijk om deze in te wisselen bij WatBiedenWij.nl. Bovendien is het ook zo dat er in het verleden heel wat penningen zijn geslagen die een bepaalde hoeveelheid aan zilver bevatten. Bovendien spreekt het voor zich dat er niet alleen in Nederland heel wat zilveren munten zijn geslagen, wat ook te denken van het buitenland? In de Verenigde Staten heeft men bijvoorbeeld de ‘Silver Eagle’ terwijl men in Canada de ‘Maple Leaf‘ heeft.

 

Zilveren baren verkopen

Heeft u er door de jaren heen voor gekozen om te beleggen in zilveren baren? In dat geval is het nu een uitstekend moment om deze baren om te zetten in geld! De niet onaanzienlijke stijgingen die de zilverprijs de voorbije jaren heeft doorgemaakt hebben er namelijk voor gezorgd dat verkopen op dit ogenblik zeker de moeite waard is.

 

Zilveren voorwerpen verkopen

Wist u dat u bij ons niet alleen aan het juiste adres bent voor het verkopen van zilveren munten en baren, maar ook voor het taxeren van bijvoorbeeld zilver bestek, zilver servies evenals zilveren siervoorwerpen? Zelfs wanneer u beschikt over zilveren kandelaren en zilveren theepotjes is het mogelijk om deze door ons te laten taxeren. Wij bepalen voor u de waarde van de voorwerpen en betalen u naar wens contant of middels een bankoverschrijving uit.