Info

De info site ‘WAT BIEDEN WIJ.NL’

Deze info site, watbiedenwij.nl, is een samenwerkingsverband van Albers Juwelier te Breda en AJuwelen.
2 werelden welke samenkomen om info op een moderne manier te laten verschijnen.

Albers Juwelier koopt al decennia lang goud en zilver van klanten aan, maar merkte dat er toch nog steeds een negatieve gedachte zit bij een hoop klanten: ‘krijg ik wel de juiste goudprijs of zilverprijs voor mijn producten?’.

Wilt u de juiste prijs voor uw oude goud of zilver, dan is een prijsofferte van meerdere partijen de beste manier om te bepalen of u de juiste waarde voor uw goud of zilver krijgt.
Daarom geeft Albers Juwelier graag, als u al een prijsindicatie heeft van andere goudopkopers, u een bod op uw gouden en zilveren producten omdat Albers Juwelier er zeker van is dat zij een bod neerleggen welke fair is.
Maar heeft u nog geen bod; laat ons dan in ieder geval ook een bod uitbrengen op uw producten.

Bij watbiedenwij.nl willen wij het u dus makkelijk maken om online een bod te krijgen op uw zilveren en gouden sieraden, munten, servies, etc.
Vul het formulier in, en zend ons deze info toe. Wij geven u daarna zo snel mogelijk een bod op uw gouden of zilveren producten.
VOOR EEN BOD OP UW GOUD KLIK HIER!
VOOR EEN BOD OP UW ZILVER KLIK HIER!

U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel van Albers Juwelier.
Albers Juwelier werkt, buiten de reguliere werkdagen, alleen op afspraak. Dit om een zo goed mogelijke indeling van uw tijd te maken, en u de meest optimale aandacht te kunnen geven!