Gouden baren

Bent u eigenaar van een goudbaar (of meerdere gouden baren) en zou u deze graag op een interessante manier willen verkopen? In dat geval spreekt het voor zich dat u dit het beste kunt doen bij een partij die echt verstand van zaken heeft. Bovendien is het ook altijd mooi meegenomen wanneer u op een persoonlijke manier wordt verder geholpen en wanneer u uiteraard ook kunt rekenen op een interessante prijs voor uw goud. Bent u het hier mee eens? In dat geval is het altijd een aanrader om een beroep te doen op de mogelijkheden van WatBiedenWij.nl!

 

Uw goudbaren verkopen?

Zou u graag uw goudbaren willen verkopen? In dat geval nodigen we u graag uit om even een bezoekje te komen brengen aan onze winkel in Breda. In eerste instantie zorgen wij bijvoorbeeld voor een volledig vrijblijvende taxatie van uw goudbaren. Wel verzoeken we u vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken. Bent u tevreden met het bod dat wij u hebben gedaan voor uw goudbaren? In dat geval kunt u meteen een contante uitbetaling ontvangen. Indien u daar de voorkeur aan geeft spreekt het voor zich dat er ook gewoon een uitbetaling naar uw bankrekening kan gebeuren. U moet er alleen rekening mee houden dat grote, contante geldbedragen uitsluitend mogelijk zijn in overleg.

 

Een deskundige taxatie

WatBiedenWij.nl beschikt over een ruime ervaring van meer dan 30 jaar in de edelmetalen. Dit zorgt er voor dat wij gouden baren van over de hele wereld niet kennen en kunnen taxeren. Enkele bekende fabrikanten van goudbaren zijn onder meer Umicore, Credit Suisse evenals Heraeus. Gouden baren worden bovendien steeds uitgegeven in verschillende gewichten.

 

Wat is het vaakst voorkomende gewicht van een goudbaar?

De eenheid waar het vaakst gebruik van wordt gemaakt is de zogenaamde ‘kilobaar’. Een kilobaar welke werd gekeurd bevat 99,9 procent zuiver goud. De grootste goudstaaf beschikt dan over een gewicht van 12,5 kilo. Deze worden in het bijzonder gebruikt bij banken. Deze goudbaren kunnen eveneens worden verzilverd bij WatBiedenWij.nl.

 

Gegarandeerd een persoonlijke aanpak

U wordt bij WatBiedenWij.nl steeds ontvangen in een discrete ruimte. Hier taxeren wij in het bijzijn van uzelf de goudbaren die u mogelijks wenst te verkopen. U beschikt altijd over de mogelijkheid om uw vragen te stellen. De taxatie van goud is geheel vrijblijvend waardoor u bovendien altijd over de mogelijkheid beschikt om even over ons bod na te denken. Hoe dan ook, wanneer u op zoek bent naar een echte specialist voor wat de overname van uw gouden baren betreft en u met zekerheid wil kunnen rekenen op een interessante overnameprijs is het altijd een aanrader om een beroep te doen op de mogelijkheden die wij van WatBiedenWij.nl voor u in petto hebben.