Antiek goud

Antiek gouden voorwerpen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Vaak gaat het hierbij echter om sieraden, (zak)horloges of andere kleine voorwerpen. Bent u in het bezit van één of meerdere van dergelijke voorwerpen? Bent u bovendien van plan om deze te verkopen? In dat geval is het altijd interessant om uw voorwerpen te laten taxeren door WatBiedenWij.nl. Op deze manier kunt u mogelijks nog een mooi geldbedrag maken van uw antiek goud.

 

Antiek goud verkopen

Bij WatBiedenWij.nl bent u aan het juiste adres voor zowel de taxatie als de verkoop van allerhande gouden voorwerpen. Zowel complete als incomplete en ook defecte antiek gouden voorwerpen zijn allemaal welkom. Wij bepalen voor u de waarde van het voorwerp in kwestie en doen u op basis van deze taxatie een reëel aanbod. Bent u tevreden met het bod dat u van ons heeft ontvangen? In dat geval zorgen wij voor een directe uitbetaling. Deze uitbetaling kan contant gebeuren, maar ook door middel van een bankoverschrijving. Gelieve er wel rekening mee te houden dat grote, contante geldbedragen uitsluitend mogelijk zijn in overleg.

 

Antiek goud in dagelijks gebruik

Antiek goud kan voorkomen in tal van verschillende vormen. Dit betekent dat ze onder meer bestaat in de vorm van sieraden, maar ook als (zak)horloges. Goud is niet alleen op vandaag een kostbaar iets, maar is dat eigenlijk altijd al geweest. Sieraden werden in vroegere tijden dan ook veelal uitsluitend gedragen bij echt speciale gelegenheden. Het kon hierbij niet alleen gaan om een bruiloft, maar ook om bijvoorbeeld het min of meer verplichte kerkbezoek op zondagmorgen. De heren droegen vroeger ook steeds een zakhorloge bij hun kostuum.

 

Goud of verguld?

Bent u in het bezit van gouden voorwerpen welke niet meer worden gebruikt? Hecht u bovendien geen bijzondere waarde (meer) aan deze voorwerpen? In dat geval is het mogelijks interessant om er voor te kiezen om deze stukken te verkopen. De opbrengst die u met deze verkoop weet te realiseren kunt u dan vervolgens gebruiken om te investeren in iets waar u meer plezier van heeft. Twijfelt u of uw antieke voorwerpen wel echt van goud zijn gemaakt? WatBiedenWij.nl beschikt over een ruime ervaring van meer dan 30 jaar met goud. Onze deskundige taxatie zal u dan ook meteen uitsluitsel kunnen geven.

 

Vrijblijvende taxatie

Zou u graag ook uw antiek goud willen laten taxeren? Dan bent u bij WatBiedenWij.nl meer dan welkom! Een taxatie gebeurt bij ons steeds geheel vrijblijvend. Wij vragen aan onze klanten wel om op voorhand even een afspraak met ons te maken. Wilt u graag gouden voorwerpen verkopen? In dat geval zorgen we meteen voor een contante uitbetaling. Let wel, grote, contante geldbedragen zijn uitsluitend in overleg mogelijk.