Goud verkopen

Uw oude goud verkopen

Albers Juwelier (de beheerder van de website ‘Watbiedenwij.nl’) staat in Breda en omgeving reeds tientallen jaren bekend omwille van de vele succesvolle goud acties die ze heeft gelanceerd. Niet alleen voor wat betreft het verkopen van zilver en goud is Albers Juwelier sinds jaar en dag een begrip in Breda, dit geldt eveneens voor de aankoop van deze edelmetalen. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een betrouwbare en interessante partij om uw goud bij te verkopen? Dan is een beroep doen op de mogelijkheden van Albers Juwelier altijd aan te raden!

Klanten die er voor kiezen om zich bij ons te melden zijn altijd verbaasd wanneer ze te weten komen voor welke waarde aan oud goud en zilver men nog in huis heeft liggen. In het bijzonder door de actuele goudwaarde vertegenwoordigen enkele sieraden al snel een meer dan behoorlijk kapitaal. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een interessante mogelijkheid om goud te verkopen in de vorm van bijvoorbeeld sieraden, oude munten of pennen? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres! Heeft u in huis nog andere zaken die zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld zilver, goud of zelfs platina en palladium? Ook deze kunt u steeds bij ons verkopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

 

Kosteloze taxatie van al uw munten en sieraden

Wanneer u er voor kiest om een beroep te doen op ons voor het verkopen van uw munten of sieraden zullen wij deze in eerste instantie gratis voor u taxeren. Dit betekent dat we gaan onderzoeken uit hoeveel procent edelmetaal (bijvoorbeeld goud of zilver) uw artikelen bestaan. Aan de hand van deze vaststellingen zullen wij de actuele waarde berekenen op basis van de geldende dagkoers. Na afloop van deze taxatie beslist u nog steeds zelf of u al dan niet bereid bent om uw gouden of zilveren artikelen te verkopen aan ons tegen de aangegeven kostprijs.

 

Hoe gebeurt goud of zilver inleveren precies?

Stelt u zich ook de vraag hoe goud of zilver bij ons inleveren nu precies verloopt? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. U komt gewoon bij ons langs waarna wij de artikelen in uw bijzijn zullen wegen. Bovendien zullen we ook beschrijven welke artikelen u precies naar ons heeft meegebracht. Daarnaast geven we ook aan wat het totale bruto gewicht precies is. Concreet specificeren we de ingeleverde gewichten met daarbij eveneens de verschillende goud & zilver gehaltes. Bovendien wordt er op basis van elk gehalte eveneens een realistische inschatting van de waarde aangegeven. Wanneer dit is gebeurd bieden we u als klant twee verschillende mogelijkheden aan, namelijk:

  1. U kunt er voor kiezen om een contante uitbetaling plaats te laten vinden;
  2. U kunt er voor kiezen om de waarde van het ingeleverde goud en / of zilver te besteden aan nieuwe sieraden uit onze collectie;

 

Uitbetaling cash of naar uw bankrekening

Bent u akkoord met het bod dat wij u hebben gedaan voor uw goud en / of zilver producten? In dat geval zorgen wij voor een directe uitbetaling. Deze uitbetaling kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kunt u er voor kiezen om de waarde van goud en zilver om te laten zetten in cash, maar is het eveneens mogelijk om het bedrag over te laten maken naar uw bankrekening. Is er sprake van grote, contante geldbedragen? In dat geval dient u er rekening mee te houden dat dergelijke uitbetalingen uitsluitend in overleg mogelijk zijn.

 

De staat van uw sieraden, munten en andere producten

Veel mensen vragen zich af in welke staat hun sieraden, munten of andere producten precies dienen te verkeren om deze te kunnen verkopen. De staat van de producten die u wenst te verkopen is echter eigenlijk niet van belang. Het gaat hem uiteindelijk immers om het volledige fijnegewicht op vlak van zilver of goud welke u inlevert. Dit betekent concreet dat wij geen rekening houden met eventuele beschadigingen. Zijn uw munten bevlekt of is de gouden pen die u wenst te verkopen leeg? Het is allemaal geen enkel probleem! Wat uiteindelijk bepalend zal zijn voor de kostprijs die we u kunnen betalen is de hoeveelheid aan zilver en / of goud die uw producten precies bevatten.

 

Welke waarde krijgt u precies uitbetaald voor uw goud of zilver?

U dient er rekening mee te houden dat elk edelmetaal over diens eigen, specifieke dagprijs beschikt. Dit geldt niet alleen voor goud en zilver, maar ook voor platina en palladium. Bovendien is het ook zo dat er bij het bepalen van de overnameprijs rekening dient te worden gehouden met het goud- en/of zilvergehalte. Deze twee factoren bepalen in principe voor het overgrote merendeel de totale goud- of zilverwaarde.

U zult echter begrijpen dat wij als koper van uw goud of zilver met verschillende zaken te maken krijgen. Tijdens het omsmelten van goud en zilver dienen wij namelijk rekening te houden met een bepaalde hoeveelheid aan smeltverlies. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de kosten voor het smelten en wat bovendien ook te denken van het koersrisico? Verder nemen wij ook een kleine vergoeding voor de uit te voeren werkzaamheden op in onze overnameprijs. Het spreekt echter voor zich dat wij in onze winkel in Breda een naam hoog te houden hebben!

Wij garanderen onze klanten dat zij altijd kunnen rekenen op een uiterst correcte prijs voor de overname van hun edelmetalen. Om deze stelling kracht bij te zetten adviseren we onze klanten om ook bij andere zaken te gaan informeren over het bedrag dat zij u kunnen bieden voor de overname van uw producten. Daarnaast hechten wij een sterk geloof aan de aanbiedingen die wij aan onze klanten voor kunnen stellen. Doe dus met andere woorden gerust zelf de test en kom bij ons langs! Wanneer u op zoek bent naar een echt interessante overname voor uw goud en / of zilver bent u daarvoor bij ons ongetwijfeld altijd aan het juiste adres!

 

Uw goud en zilver omzetten in sieraden?

Zou u graag uw goud en / of zilver bij ons willen verkopen met als doel om een ander sieraad aan te kopen? In dat geval zult u bij ons steeds kunnen rekenen op een extra financieel cadeau! U doet er goed aan om ons op voorhand even kenbaar te maken dat u interesse heeft in een sieraad of eventueel een ander product. Op deze manier kunnen wij u steeds de meest interessante aanbieding doen. Zo kunt u zomaar genieten van nog meer voordeel!

 

Goud en zilver verkopen op afspraak

De informatie die u eerder op deze pagina heeft kunnen lezen maakt duidelijk dat het bepalen van de waarde van uw zilveren en / of gouden producten iets is wat tijd in beslag neemt. Het spreekt voor zich dat deze tijd zowel voor u als voor ons kostbaar is. Omwille van deze reden verzoeken wij onze klanten vriendelijk om even op voorhand een afspraak met ons te maken. Op deze manier voorkomt u dat u in onze winkel lang moet wachten en daardoor veel tijd verliest. Door op voorhand een afspraak met ons te maken voor het verkopen van uw goud en zilver zorgt u er voor dat wij u precies die aandacht kunnen schenken die u als klant verdient! Ook op dit vlak hebben wij immers een standaard hoog te houden!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

Simone & William Albers